Samen met het gezin naar de Efetling

Onlangs zijn we samen met het gezin naar de Efteling geweest. Aangezien dit toch wel eventjes rijden is voor ons, wilde ik graag ook in de buurt kunnen overnachten. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een hotel bij Efteling. Na wat zoekwerk kwam ik dan ook terecht op deze website.

Mijn ervaring met het hotel

De eerste ervaring was met de website zelf natuurlijk. Deze zag er zeer verzorgd uit, professioneel en mooi. Hierdoor kon ik zeer snel mijn vakantie boeken. De prijs hiervoor viel eigenlijk nog wel mee, zeker in vergelijking met sommige andere parken en hun hotels. Inmiddels hebben we ook kunnen genieten van dit hotel en dit park. Het was een ongelooflijk weekend voor ons. Het park op zich was al zeer aangenaam, maar ook het hotel was geweldig. De medewerkers waren zeer behulpzaam en vriendelijk. We konden er steeds terecht met onze vragen. Bovendien waren onze kamers ook zeer verzorgd en zagen deze er ook uit zoals beschreven op het internet. Ik kan dus enkel tevreden zijn over dit hotel en uiteraard ook over het park. Daarom vind ik dit zeker een aanbeveling waard!


Door admin