snoepman

Heeft u voor weinig geld veel snoepzakjes nodig en wilt u ze zelf maken? Dan zit u goed bij Snoepman. Ze hebben grootverpakking snoep van 29 tot 116kg. Dus voor iedere gelegenheid hebben ze snoep. Verder hebben ze ook kant en klare snoepzakjes. U kunt die gebruiken als u een kinderfeest heeft of voor op de sportclub in de kantine. Daarnaast verkopen ze ook echte belgische chocolade.

snoep

Snelle levering

Ik ben de eigenaar van de kantine van de voetbalclub en steeds meer kinderen vroegen om een snoepzakje. Toen dacht ik waarom ga ik dat niet verkopen in de kantine. Toen ben ik opzoek naar iemand die snoepzakjes verkocht. Ik heb niet de tijd om het zelf te doen. Ik heb Snoepman gevonden. Ze verkopen goed snoep voor weinig geld. De verkoop in de kantine loopt super iedere week zijn ze weer op en moet ik weer nieuwe bestellen, daarom vind ik de snelle levering top. Verder zijn ze heel klantvriendelijk. Ik zou Snoepman zeker aanraden aan iedereen die in grote maten snoepzakjes wilt hebben, of in grote hoeveelheden snoep wilt. 

Hoge kwaliteit snoep

Ik zit in de leerlingenraad van een middelbare school en in de kantine verkopen ze geen snoep. Ik heb het op tafel gelegd en de meeste mensen waren het ermee eens dat er snoepzakjes moesten komen. We gingen zoeken op internet en kwamen uit bij Snoepman. Nu hebben we goed snoep in de kantine.

Zelf proberen

U kunt voor meer informatie kijken op de website van Snoepman. 

Door admin