Teak dressoir aangeschaft


Pas geleden heb ik een teak dressoir aangeschaft. Ik heb hem nu in mijn woonkamer staan en vind het er erg mooi uitzien. Het zorgt ervoor dat mijn woonkamer over meer klasse beschikt. Ik heb hem op de site van Teakhoeve besteld. Op de site stonden veel mooie dressoirs van goede kwaliteit. Ik kon uit heel veel soorten kiezen en daarom heb ik wel even moeten nadenken welk teak dressoir ik aan zou schaffen. Ik heb inmiddels een mooi teak dressoir in de woonkamer staan en ik heb geen spijt van mijn keuze. Het teak dressoir werd keurig bij mij thuis bezorgd. Er werd mij toen meteen verteld dat ik het dressoir waterpas moet zetten. Als ik dit niet doe dan gaat het hout trekken en is er grote kans op uitdroging. Dit is natuurlijk niet wat ik wil hebben daarom heb ik het dressoir meteen waterpas gezet. Kortom zeer goede klantenservice want als ik dit niet geweten had had ik het dressoir niet waterpas neergezet. Daarom is een teak dressoir een echte aanrader. Ik heb al veel mensen verteld over de goede klantenservice van Teakhoeve. En ik ben zeker van plan om meer via de site te bestellen.

Door admin