Ik zit nu al een tijdje eraan te denken een overkapping in mijn tuin te plaatsen. Mijn kleinkinderen komen elke week op bezoek en spelen dan graag in onze tuin. Jammer genoeg regent het vaak in dit land en is buitenspelen niet echt mogelijk. Nu is het ook niet leuk om ze steeds binnen te houden, want zo kunnen ze hun energie niet kwijt en veel plaats is er niet in de woning om rond te rennen en te spelen. Onze tuin is echter ruim genoeg.

Alibow, de specialist in overkappingen

Ik heb met mijn dochter gesproken over de mogelijkheden om dit te laten installeren en zij vond het een goed idee. Na contact op te hebben genomen met Alibow, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie van overkappingen en veranda’s, hebben we besloten hiermee verder te gaan. Zij opperden ook de mogelijkheid om een overkapping glas te laten installeren.
Eigenlijk vind ik dit een prachtig idee, maar ik weet niet zeker in hoeverre dit bij onze situatie past. Is glas wel sterk genoeg? Alibow heeft ons echter overtuigd dat dit wel het geval was en zo zouden ook onze kleinkinderen fijn in de tuin kunnen spelen. Ideaal dus!

Door admin