Six sigma

Het Six sigma project wordt inmiddels bij veel bedrijven toegepast. Six sigmaHierdoor staan deze bedrijven erom bekend om hun hoge klanttevredenheid en ongeëvenaarde kwaliteitsprestaties. Voorheen werd gezegd dat deze methode niet kon worden berekend, maar daar zijn ze vandaag de dag op terug gekomen. Want iedereen is het er nu wel over eens processen in de dienstensector naar behoren kunnen worden gemeten en dat ze ook fluctuaties vertonen.  

Er zijn veel trainingen hier te vinden om een kwaliteitsproces te kunnen verbeteren.  Zodra je op de betreffende website gaat kijken zie je verschillende formaties. Zodra je op één van deze formaties klikt verschijnt er meteen een uitleg. Tevens lees je hier hoe deze training er uit ziet. Je kan lezen wat het allemaal gaat kosten en het belangrijkste wanneer er weer een cursus gaat beginnen.

Wil jij ook een Six sigma training gaan volgen?

Six sigmaJij bent van plan om ook een Six sigma training te gaan volgen, dan ben je hier aan het juiste adres.  Door middel van een open inschrijving, die je op de website kan vinden, kan jij je aanmelden. Hierop kan jij aangeven op welke manier jij deze training wilt hebben. De Green Belt training is een training van zes dagen. Deze is ontwikkeld om professionals te helpen die betrokken zijn bij procesverbetering.  Zodra je deze training hebt gevolgd kan jij het in de praktijk gaan toepassen. 

Het fijne aan deze training is dat er elke maand wel een opleiding plaats vindt. Op veel verschillende locaties worden deze gegeven. Ben jij nieuwsgierig of er bij jouw woonplaats een cursus gegeven wordt, kijk dan op de website voor de trainingslocaties.

Inmiddels heb ik al meerdere processen binnen ons bedrijf kunnen verbeteren. Daar ben ik enorm blij om. Deze training is beslist een aanrader voor iedereen die het kwaliteitsproces binnen een bedrijf wilt verbeteren.

Door admin